ABOUT

ivan gimenez costa

Autor: Guillem Valle

Barcelona 1973

Vaig néixer a Sabadell (Barcelona) i vaig estudiar fotografia a l’Institut Fotogràfic de Catalunya. Sóc membre de la UPIFC (Unió de Professionals de la Imatge i la Fotografia de Catalunya).

He treballat sobretot en premsa com a freelance i he publicat les meves fotografies a diverses revistes i diaris catalans, espanyols i internacionals. Sóc col·laborador habitual, entre d’altres, de les revistes Time Out Barcelona, CANVI 16 (i CAMBIO 16) i l’ l’ACPG (Associació Catalana de premsa gratuïta i mitjans digitals). També treballo i he treballat per institucions i associacions del món cultural com l’Editorial Tusquets, la Universitat de Barcelona, diversos departaments de la Generalitat de Catalunya (com el Departament d’Ensenyament, la Direcció General d’Immigració i el Consorci d’Educació de Barcelona) i el festival de música Ribermúsica.

Els retrats i les fotografies documentals (premsa) d’aquest web són resultat d’algunes de les sessions que he realitzat els darrers anys amb autors de l’Editorial Tusquets i del meu treball en la premsa i el món institucional. Les imatges de tema gastronòmic són fruit de la meva col·laboració habitual, des de fa tres anys, amb la revista Time Out Barcelona.